Tilbage Smykker  >   Kategori

Sådan virker SMS

For at booste salget på dine annoncer, er det en god ide at gøre opmærksom på dig selv via vores sms-box på forsiden af hjemmesiden.

Her kan du med korte sætninger komme med salgsfremstød, såsom "Se min butik", "Nye varer på lager", "Halv pris idag"
osv. osv.

Alt du skal gøre er at sende en sms til 1220 - skriv SMYKKE og derefter den tekst du ønsker skal fremgå.
F.eks.:  skriv "SMYKKE Se min nye butik, Brugernavn Pias smykker"

Du kan altid se gældende pristakster og regler her

God fornøjelse.

Mange hilsner,

Smykkebazar.dk